Putiikkiemme yhteydessä voit nauttia kupillisen erikoiskahvia, belgialaisesta suklaasta tehtyjä makukaakaoita, Keski-Eurooppalaisittain erittäin suositun Just T-teevalikoiman, ja vaihtuvan herkkunurkan. Vitriinistä löydät korvapuustia, kakkua, herkkuja jos jonkinmoisia. Myös jäätelöt kuuluvat valikoimiimme ympäri vuoden.

Mikäli olette tulossa meille isommalla porukalla, niin laittakaa meille siitä etukäteen tietoa, jotta voimme miettiä tarjoiltavat herkut teille yhdessä etukäteen. Suolaisesta makeaan tarjottavaan. Olettehan yhteydessä joko sähköpostitse info@countrywhite.fi tai puhelimitse Ullalle p. 050-5764599. Tehdään yhdessä teidän porukalle unohtumaton retki 🙂

Joulun alla supersuositut jouluglögimme ovat mainio lahja ystävälle, naapurille, opettajille, työkavereille ja jopa liikelahjoiksi. Syksystä jouluun herkkunurkkamme laajenee isoksi, ja sieltä löytyy valikoimaa suomalaisista käsintehdyistä tekstillisistä, hauskoista suklaalevyistä, joulunameista, aina hilloihin ja pateisiin asti.

 

Herkkunurkassamme voit nauttia kupin kuumaa ajankohtaisten lehtien äärellä ja jatkaa shoppailua jälleen. Nautinnollista ostosretkeä meille!

Uusi, ihanien herkkujen toimittaja:

Le Comptoir de Mathilde

Kondiittorien pojanpoika Richard Fournier toteutti jo varhaislapsuudestaan haaveilemansa unelman suklaatehtaan  perustamisesta ja vuodesta 2007 hän on luotsannut isoäitinsä mukaan nimetyn Le Comptoir de Mathilde-herkkusarjan kansainväliseen menestykseen.

Le Comptoir de Mathilde mallisto kehitetään ja valmistetaan heidän omassa tehtaassaan Ranskan Provencessa.  Vanhan ajan suklaakauppa konsepti vie katsojansa ajassa taaksepäin. Korkeatasoisista raaka-aineista valmistetut laadukkaat herkut ovat sekä ilo silmälle että taivaallinen makuelämys. Mallistoon kuuluvat suklaat, useassa eri maussa ja muodossa kuten myös sinapit, hillot, mausteet, öljyt ja etikat – Kaikki tietysti kauniisti pakattuna.

Pisteitä iin päälle