Kuvaus

Washologi by Viktoria on ruotsalainen ekologisia ja tehokkaita vaatteiden sekä tekstiilien pesu- ja huuhteluaineta sekä tuoksuvesiä valmistava pesuainemerkki. Washologi tarjoaa korkealaatuisia, trendikkäitä ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Washologin tuotteissa on miellyttävä, ilman synteettisiä hajusteita valmistettu mieto tuoksumaailma, josta löytyy yhteensä kuusi eri tuoksuvaihtoehtoa. Tuotteet on pakattu Ruotsissa kierrätysmuovista valmistettuihin pakkauksiin. Koko tuoteketju perustuu siis ekologisuudelle ja kierrätykselle. Meillä Washologin tuotteista on tarjolla tällä hetkellä tuoksuvedet.

Pullossa 100 ml luonnollisen puuvillankukan tuoksuista tuoksuvettä.

Tekstiilit ja vaatteet ovat ympäristön kannalta kannattavaa pestä vain tarvittaessa. Kun pesukonetta käytetään vain tahrojen tai
selkeiden hajujen ilmaannuttua, vähennetään pesuista aiheutuvaa ympäristön kuormittumista. Useimmat vaatteet (ja erityisesti esim.
villatuotteet) pysyvät pitkään käyttökunnossa jo pelkän tuulettamisen avulla. Washologi-tuoksuvedet raikastavat tekstiilit ja vaatteet käyttökertojen välillä, ja antavat niille vastapestyn tunnun ilman pesukoneessa käyttöä. Tuoksuvedet poistavat erinomaisesti myös sähköisyyttä, ja sopivat tekstiilien sekä vaatteiden viimeistelyyn silityksen tai höyrytyksen jälkeen. Tuoksuvesiä on saatavilla kahdessa eri koossa: 750ml ja 100ml – pieni pullo sujahtaa ongelmitta käsi- tai matkalaukkuun, jossa se on helposti käden ulottuvilla arjessa tai matkalla! Tuoksuvedet ovat luonnollisin uuttein hajustettuja, eikä niissä ole käytetty synteettisiä hajusteita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Washologi Tuoksuvesi DESIRE Cotton Flower 100 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pisteitä iin päälle