Upeita asukokonaisuuksia tulevaan kesään

Stylisti Petra stailasi meidän Seijan ja Noran Street Onen ja Cecilin vaatteilla. Nyt on mistä valita – mikä on sinun suosikkityylisi?

Sinivalkoinen on aina raikas yhdistelmä! Street Onen tunikamekossa (koot 36-46) ja paidassa (koot 36-44) on kaunis graafinen printtikuvio, paidan kanssa sopii erinomaisesti valkoiset Cecilin Scarlett-farkut (koot 27-32).

Iloisen pinkkiä! Upean väriset Cecilin mekot kesämenoihin, pellavamekko vasemmalla (koot S-XL) ja pellava- viskoosimekko oikealla (koot S-XXL).

Kaunis vaaleansininen pellavamekko on yksi kesän suosikeista! Vasemmalla Street One tunikamekko (koot 36-44) ja oikealla Cecil Chambray-mekko (koot S-XXL).

Musta on aina tyylikäs vaihtoehto! Street One midimekko (koot 36-46) pellavaa laskostetulla helmalla ja Cecil pellava-viskoosi printtimekko (koot S-XXL) ovat todellisia suosikkivaatteita.

Paitamekko on kesän luottovaate! Street Onen mekossa (koot 38-46) on klassinen kaulus, nappikiinnitys ja solmittava vyö. Ja mikä tärkeintä, taskut.

Pellavaa juhlaan! Street One pellavableiseri yhdistettynä joko saman merkin pellavahousuihin (koot36-46) tai satiinihousuihin (koot 36-42). Alle vain sopiva toppi ja asu on valmis.

Pirteää vihreää! Street One maksimekko (koot 36-44) ja tunikapaita (koot 36-44) kauniissa vihreän sävyssä. Vaalea hupparitakki (koot 36-44) viimeistelee asun.

Näyttävää printtiä! Street Onen midi- ja tunikamekot (koot 36-46) rentoon, mutta tyylikkääseen menoon.

Klassikkoyhdistelmä - valkoista ja farkkua! Street One sinivalkoraidallinen denimtakki (koot 36-46), luonnonvalkoinen paitamekko (koot 36-44) ja valkoinen tunikapusero (koot S-XXL). Cecilin Scarlett-farkut (koot 26-32").

 

Rentoon kesäpäivään! Cecil hupparipaita (koot S-XL) yhdistettynä saman merkin vaaleisiin housuihin (koot 27-32).

Kumpi on sinun farkkuvärisi? Pukeudu kokonaan denimiin tai valitse yläosaksi hupparitakki. Farkkulaukku kruunaa asun kuin asun. Vaatteet Street One, laukku Cecil.