TOIMITUSEHDOT

MAKSAMINEN

Korttimaksut
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
* Paytrail Oyj,
* y-tunnus: 2122839-7
* Innova 2
* Lutakonaukio 7
* 40100 Jyväskylä
* Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku- ja osamaksu Collector
Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.
Collector-laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 1000 euroon asti. Laskuun lisätään ainoastaan laskutusmaksu, joka on 3 euroa. Laskun maksun tapahtuessa maksuehtojen mukaisesti muita kustannuksia ei tule. Jos laskun maksu viivästyy, peritään 5 euron viivästysmaksu. Laskuasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt. Luottotiedot tarkistetaan.
Laskuasiakkaana voit valita kaksi maksutapaa.Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen 24 kuukaudelle, jolloin sinusta tulee automaattisesti tiliasiakas. Tiliasiakkaalla on mahdollisuus jakaa lasku eriin oman taloudellisen tilanteensa mukaisesti, kuitenkin enintään 24 kuukaudelle. Laskuun lisätään korko (1,71%) ja laskutusmaksu, joka on 3 euroa.

Lasku- ja osamaksu Joustoraha
Joustoraha on suomalainen palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.
Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 5€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 5€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa.
Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi

På Svenska
Joustoraha är en finländsk tjänst som möjliggör ett snabbt och säkert sätt att betala dina köp på internet. Joustoraha kan ansökas av alla privatpersoner som fyllt 20 år och har en fläckfri betalningshistorik. Joustoraha erbjuds till uppköp på 20-1000 euro, och du kan få fakturan även per e-post. Vid ansökan om Joustoraha, måste du först identifiera dig med finska nätbankskoder och därefter kan du fylla i ansökningsblanketten. Beslut om beviljande av lånet får du direkt, varefter du blir återförd till nätbutiken.

Då du väljer Joustoraha med faktura som betalningssätt, får du alltid 14 dagars räntefri återbetalning. Den endakostnaden är faktureringsavgiften på 5 euro. Du kan även välja att betala i rater med återbetalningstid på 1-12 månader, med årsräntan 29% och en avgift på 5€/faktura.
Betalning med Joustoraha är mycket säkert. Alla transaktioner sker via en säkrad krypterad förbindelse. Mer information om Joustoraha hittar du på www.joustoraha.fi

TILAUSTEN TOIMITUS

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomen lisäksi Euroopan maihin. We can also sent orders to the European countries.

TOIMITUSTAVAT
Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia, myös Eurooppaan. Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti 2-5 arkipäivän kuluessa. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat ensisijaisesti saapumisilmoituksen tekstiviestillä puhelimeesi, mikäli olet antanut puhelinnumerosi tai vaihtoehtoisesti postin mukana kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Voit valita myös noudon myymälästä, jolloin toimituskulusi ovat 0 € ja voit noutaa tuotteesi myymälästä myymälän aukioloaikoina.
Lähetettävät tuotteet pakkaamme ensisijaisesti kierrättäen meille saapuneet pahvilaatikot kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

TOIMITUSKULUT
Suomen toimituksiin käsittely- ja postituskulut on 5,90 euroa. Palautus on ilmainen.
Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan huonekaluja kotiinkuljetuksella, ota yhteyttä sähköpostin kautta info@countrywhite.fi niin voimme sopia toimituskuluista erikseen.

TOIMITUSAIKA
Tilaukset pyrimme toimittamaan postiin 2-5 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. HUOM! Jos tilauksessa on tuotteita, joille on ilmoitettu poikkeava toimitusaika, koko tilaus toimitetaan vasta puuttuvan tuotteen saavuttua.

NOUTO
Myymälästä noudettavien pakettien nouto onnistuu 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä, ilmoitamme Sinulle tekstiviestillä/sähköpostitse, kun tuote on noudettavissa pyytämästäsi myymälästämme.

TUOTTEEN PALAUTUS
Sinulla on verkkokauppamme kautta tilaamissasi ostoksissasi kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.
Jos haluat palauttaa tuotteen, täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake, pakkaa tuotteet huolellisesti ja vie paketti postiin. Postista löytyy asiakaspalautustiedot nimellämme. Myymälöistä noudettavien pakettien palautus tehdään myymälöihin. Kun palautus saapuu meille, teemme rahojen palautuksen mahdollisimman pikaisesti. Kaikki rahojen palautukset teemme Paytrailin maksujärjestelmän kautta. Palautus on normaaleille postipaketeille ilmainen.

Huonekalujen ja muiden erikseen sovittujen toimitusten palautuksista ja kustannuksista sovitaan erikseen.

Osapalautuksen ollessa kyseessä toimitusmaksua ei palauteta.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei vastaa tuotteen palautusta. Noutamattomien pakettien ja postitoimipaikkapalautusten käsittelystä perimme 10 eur käsittelykulun. Noutamattoman paketin uudelleenlähettämisestä perimme uuden 6 eur postimaksun.

Elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta.

Jos palautat tuotteen, jonka mukana on tullut kaupanpäällinen, on myös kaupanpäällinen palautettava. Palautuksen on rekisteröidyttävä postin kuljetukseen 14 vrk sisällä palautusilmoituksesta.

Jos sinulla on kysyttävää palautuksista, ole yhteydessä ensisijaisesti sähköpostilla tilaukset@countrywhite.fi tai puhelimella numeroon 050-555 1940 (Mankkaan myymälä), 050-400 1290 (Tuomarinkylän myymälä) tai 050-555 1290 (Jyrki).

TUOTTEIDEN VAIHTO
Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen kokoon tai tuotteeseen, kirjoita toiveesi palautuslomakkeeseen.

MATKALLA RIKKOONTUNUT LÄHETYS
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee samantien paikan päällä ollessasi vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota heti yhteys myös meihin info@countrywhite.fi, sovimme uuden tuotteen toimituksesta.
Mikäli tuote on huonosti pakattu palautettaessa ja se rikkoutuu matkalla, emme palauta rahoja tuotteesta.
Huomioithan, että toistuvien tuotepalautuksien jälkeen emme valitettavasti voi enää toimittaa lähetyksiä.

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?
Tavoitat meidät kaikissa nettikauppaan liittyvissä kysymyksissä parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@countrywhite.fi, sekä puhelimitse numeroista 050 555 1940 (Mankkaan myymälä) ja 050 400 1290 (Tuomarinkylän myymälä).