Sisustussuunnittelu

Sisustusliike Country White perustettiin rakkaudesta sisustamiseen maaliskuussa vuonna 2007 Kauppakeskus Jumboon, Vantaalle. Vuoden 2011 elokuussa muutimme kauniiseen, vuonna 1790 rakennettuun kivitaloon Tuomarinkylän kartanon yhteen ulkorakennukseen. 200 neliöinen rakennus on täynnä upeita yksityiskohtia, ja tietenkin myös ihanaa historian havinaa. Koemme olevamme erittäin etuoikeutettuja, kun saamme toteuttaa unelmaamme ja pitää putiikkiamme yhdessä Suomen kauneimmista kartanoista, keskellä Kehä 1 ja Kehä 3, ja Tuusulanväylän vieressä. Olemme onneksemme päässeet paraatipaikalle seuraamaan ja toteuttamaan elämän yhtä tärkeintä osa-aluetta, oman kodin rakentamista. Autamme sinua kakissa kodin sisustamiseen liittyvissä asioissa vuosien kokemuksella.

Vuoden 2014 toukokuussa laajenimme myymäläketjuksi, kun avasimme yli 400 neliöisen myymälämme ensin Kirkkonummelle, josta muutimme vuonna 2017 Mankkaalle, Espooseen.

Näiden vuosien aikana myös yrityksemme on kehittynyt entistä monipuolisemmaksi, ja myös laajentunut sisustustavaroista lifestyleputiikiksi. Myöskin sisustuspuolella tarjontamme muuttuu ja laajenee koko ajan. Haluamme toteuttaa asiakkaan toiveita, ja näin ollen mielellämme kuuntelemmekin parhaita mielipiteitä ja toiveita Teiltä, asiakkaamme.

Kuten nimemmekin kertoo, alussa liikkeemme oli aivan kuin keskellä kaupunkia oleva valkoinen maaseutuputiikki.

Nykyään liikkeestämme löytyy ripaus modernia kaupunkia ja myöskin krouvimman sisustustyylin rakastajille on omat tuotteensa.

Me täällä Country Whitessa teemme työtämme suurella sydämellä, ja toivomme antavamme teille miellyttävän ostostapahtuman sekä kivijalkamyymälöissämme että täällä nettipuodissamme. Tärkeintä meille on se, että tutuiksi olette tulleet Te, sadat ja sadat vakioasiakkaat, joita liikkeissämme käy päivittäin. On ihana tulla töihin, ja miettiä, kenen kanssa tänään saakaan jutella. Tunnemme jo asiakkaidemme toiveet, ja monesti maailmalla tilauksia tehdessämme tiedämme jo, kuka kyseisen tavaran tulee kotiinsa hankkimaan 🙂 Tämä on sitä meidän unelmiemme toteuttamista ja rakkautta asiakkaisiin ja työhön! Kiitos, että saamme jakaa päivät ja vuodet kanssanne. Tehkäämme yhdessä unelmiemme koteja!

Tervetuloa meille,
toivottaa Country Whiten henkilökunta