Tilaustapetit

Sandbergin tilaustapetit

Myymme ruotsalaista designia olevia Sandbergin suosittuja tapetteja. Värit ja kuosit istuvat hyvin skandinaaviseen sisustusmakuun.

Sandberg kokoelmana on hyvin yhteneväinen, pitäen sisällään harmonisia värejä, mutta myös hieman värikkäämpääkin sopii joukkoon. Heidän mallistoistaan varmasti jokainen löytää omaan kotiinsa kauniin tapetin.

Kokoelma on muodostunut yhteistyössä suunnittelijoiden, tuotannon ja värimestareiden kanssa. Heidän kaikkien eri näkökulma varmistaa sen, että Sandbergin mallit elävät pitkän elämän. Heidän filosofiansa on, että jokaisen uuden kuosin pitää kestää sekä katseen kulutusta että käytön aiheuttamaa rasitusta. Sen takia heidän tapettinsa saavat olla osana kaunista sisustusta monta vuotta eteenpäin.

Sandberg suojelee myös suurella sydämellä luontoa käyttämällä vain ympäristöystävällisiä valmistusaineita ja välttämällä allergisoivia aineita. Heidän tehdas, joka sijaitsee Ruotsin Ulricehamnissa, käytetään liuottimena ainoastaan vettä.

He tekevät paljon töitä ympäristön suojaamiseksi ja kehittävät sitä koko ajan. Heidän ihana perusajatuksensa on, että heidän käsityönsä jättäisi mahdollisimman pienen jäljen luontoon. He ottavat huomioon ympäristöystävällistä tuotantoa edistäviä asioita jokapäiväisessä työssään.

Näiden heidän perusfilosofioidensa vuoksi me haluamme ehdottomasti myydä juuri heidän tapettejaan, ja haluamme jatkaa jälleenmyyjänä heidän suurta työtään meidän kaikkien eteen. Tilauspäivä on aina tiistai, jolloin meiltä lähtee kaikki tilaukset keskitetysti maahantuojan kautta Ruotsiin. Toimitusaika näille tapeteille on noin 1-2 viikkoa tilauspäivästä.

Sandbergin liikeideana on suunnitella ja valmistaa tapetteja ja kankaitakin, jotka edesauttavat meitä luomaan persoonallisen ja viihtyisän elinympäristön itsellemme.Näiden tapettien avulla voimme me kaikki sisustuksesta kiinnostuneet toteuttaa unelman kauniista kodista.

Sandberg haluaa jakaa intohimoa sisustamiseen ja se on heidän työnsä, ja toki myös meidän työmme palkinto. Kuka meistä ei haluaisi luoda kauniimpaa arkea?

Katso lisää Sandbergin tapeteista

 

Esta Home tilaustapetit


Kauniit merihenkiset tapetit ovat tehneet tuloaan jo monta vuotta. Tästä kokoelmasta löytyy ihanat tähtitapetit ja tapetit mm. lastenhuoneisiin.

Tuulahdus New England –tyyliä. Selkeät ja raikkaat muodot ja värit raita- ja ruutukuosineen luovat mahdollisuuden sisustaa viihtyisiä ja tunnelmallisia kokonaisuuksia. Purjeiden koodeja, solmuja ja klassisia elementtejä pelkistetyn kauniista ja klassisesta saaristolaistyylistä. Ota kompassin suunta kohti Regattaa ja tutustu erilaisiin, erityisen hyvin toistensa kanssa yhteensopiviin kuoseihin.